Effectieve communicatie met een heldere boodschap. Daar staat EBM communicatie voor. Jouw doelen behalen door middel van een communicatiestrategie die impact maakt bij jouw doelgroep. Je wil niet alleen zichtbaar zijn of indruk maken, je wil het verschil kunnen maken voor jouw klanten.

Hoe we dit samen bereiken? Door communicatiemiddelen in te zetten die naadloos aansluiten bij de behoeften van jouw klanten met sprekende content.

EBM COMMUNICATIE WERKT

Van communicatiestrategie naar uitwerking van de

communicatiemiddelen met ijzersterke content. 

STRATEGIEGESPREK

Tijdens het strategiegesprek nemen we samen de unique selling points van jouw bedrijf onder de loep. Samen onderzoeken we jouw doelgroep en nichemarkt. Als we dit helder in kaart hebben gebracht schetsen we een persona om daarna de juiste communicatiemiddelen in te zetten met een heldere boodschap.

CONTENTcreatie

Online zichtbaar zijn is een must. Je vindt niet alleen je klanten online, je bouwt ook aan een band met hen. Wat je nodig hebt is ijzersterke content. Een goede strategie voor herkenbaarheid, eenheid en authenticiteit. Je maakt hierdoor je bereik groter en je resultaten meetbaar.

E-marketing

Het inzetten van nieuwsbrieven is van belang om jouw klanten te blijven informeren over jouw activiteiten, maar ook om te inspireren. Een band opbouwen en houden, e-marketing is een verlengstuk van jouw relatiebeheer en salesmanagement.
 

abonnement

Maandelijks terugkomende communicatiewerkzaamheden? Zoals het schrijven van een blog het bedenken en maken van content voor de social media kanalen, het informeren en inspireren van klanten middels een nieuwsbrief of DM, oftewel als bedrijf zichtbaar blijven. Een medewerker aannemen voor enkele uren per maand? Niet nodig. Je kan ook een abonnement afnemen voor het aantal uren per maand die wij samen afstemmen.
(minimale urenafname per maandabonnement is 5 uur.)

EBM COMMUNICATIE HELPT

Is EBM communicatie jouw ideale partner voor deze vraagstukken?
De koffie staat klaar.

Bezoekadres

Dreesz 

Brugstraat 9

7607XJ Almelo

BTW NL001652994B17
© 2011 Events by ME
privacy statement

COMMUNICATIE   -   MARKETING   -   (DIGITALE) MEDIA    -   (ONLINE) EVENTS

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon

IDEA certificaat.

[Independent Dutch Eventmarketing Association]