• Mindy

Events by ME is jarig!Al 9 jaar werk ik met plezier aan het laten groeien en het ontwikkelen van mijn bedrijf en het creëren van meerwaarde voor mijn opdrachtgevers. En wat een mooie reis is het tot nu toe geweest. Wat 9 jaar geleden begon als een fullservice-evenementenbureau is vandaag de dag een communicatiebureau voor live communicatie en eventmarketing. Trots en dankbaar blik ik terug op mooie leerzame jaren en kijk ik vooruit naar nog vele mooie jaren met fantastische opdrachtgevers! #communicatie #bedrijf #trots #groeien #dankbaar #ontwikkelen #plezier #meerwaarde

Bezoekadres

Dreesz 

Brugstraat 9

7607XJ Almelo

BTW NL001652994B17
© 2011 Events by ME
privacy statement

COMMUNICATIE   -   MARKETING   -   (DIGITALE) MEDIA    -   (ONLINE) EVENTS

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon

IDEA certificaat.

[Independent Dutch Eventmarketing Association]